...


Sova.. Helvetesjävlajobb...




...


Stuck in the middle...




...


har legat och stekt ett bra tag i solen nu.. Min mage blir brun men inte nått annat i princip.. Hur fan kommer min bränna se ut i sommar?

På tiden snart kanske?



Söndag


Jag hatar söndagar.. Fast just nu hatar jag alla dagar.. Hate it...
Steka i solen nu.. Hej då...




...


okej, nu ska jag faktiskt sova...




...


Sova nu då? Känns som det..




...


Dags att sova snart? Är dock inte sugen påt...




...


Usch, nu börjar jag bli lite smått deprimerad igen.. Vill bara somna och aldrig vakna mer...




Lördag


Kvällen igår var rolig! Himla skönt med sommarväder och man kan ha korta klänningar..
Igår körde jag fingrarna i halsen och däckade framför datorn..

Är väl ändå på tiden snart.. Eller?




...


 

Fingrarna i halsen, sen blir allt bra igen...





Fredag


Ikväll blir det åka av! Vattenpipa och vin! Fina grejer det.. Nu blir det mormor och morfar med rabarberpaj! Smaskens!



...


Dags att sova nu känner jag.. Godnat..

Drömma om dig...

Torsdag


Vi kan nog vara de duktigaste på jobbet! FY fan vad vi har jobbat idag! Helt sinnes.. Är lagom trött nu!
Ridningen gick toppen.. Vi hoppade bana och min påånni gick fiiint! Vagabond som vanligt! Söte påånni! Fick reda på att det är sista gången nästa gång.. Det är dock lite surt.. Ska nog hjälpa till på tävlingarna i sommar.. Regional och lokal.. De behöver folk och jag gillar ju att vara där uppe så.. Ta med kameran och fota söte hästarna!
Himla gott med helg nu.. Sova och festa som satan!!




Onsdag


Fy satan vilken dag! Jobbet gick ju åt helvete.. Hade dock redan ställt mig in på att jobba över.. Trodde inte vi behövde det först.. Men vid 4 tiden så visade det sig att vi var tvugna.. Klocka 17.00 började vi med första pallen utav 15.. Så jag kom hem vid 21.30.. Lagom mör i kroppen nu.. Men det blir ju goas pengar iaf.. Det är alltid nice.. Fan, skulle jobbat över mer denna månaden.. Då hade min lön blivit riktigt fin sen! Nu ska jag lägga mig och sova.. Upp klockan 06.10...

Saknar...




...


Skönt att se att du lever iaf.




Tisdag


Kila till systemet en sväng! måste ju bunkra upp inför helgen! Äta lite först och sen efter systemet är done hämtar jag Wallan och Hugo! Sen kollar på DHW hemma hos miiiig! Sova tidigt ikväll.. Lär jag behöva! Kommer somna som en gris.. Som vanligt...




...


Dags att sova nu så att man orkar cykla imorgon igen.. Är trött som in i och har huvudvärk...

Hoppas...




Måndag


Jag är väl inte såå trött nu! Cyklat till och hem från jobbet.. Men det är ju fint väder så det är bara att njuta!
Blir nog cykel imorgon med! Min fina lilla cykel! Love it!

Miss Miss Miss




...


Nu ska jag sova.. Cykla till jobbet imorgon..

Väntar på bättre tider..





...


Tss, får inte köpa den bilen jag vill.. Jag är lite smått bitter nu....





...


Är u full fart med att städa! Oj va rent och snyggt det kommer bli här hemma nu! Ska lägga mig och steka lite i solen när jag är klar med! Smek!




Söndag


Det kaaanske är på tiden att sova nu? Jag vet inte.. Äta lite frukost först kanske.. Sen sova till 10 kanske och sen städa huset..

You



...


Svensk porr kan vara det mest pinsama som finns dock..

Oh jösses, sa flickan
Sexäventyr från Sverige! Två blondiner uppvaktas av en pilsk servitör på Café Trekant. Söta Maria bekantar sig med föräldrarnas trädgårdsmästare. Ett gäng lumpartjejer roar sig med en gigantisk dildo.

De slår på stort med filmens titel.. Haha piiinsamt




...


Fett kul att vissa porrfilmer har en handlig...

Vertical Sex Limit
När tre vänner ger sig ut för att bergsklättra utmanas deras uthållighet, styrka och smidighet men på andra sätt än de tänkt sig. Gör dig redo för dödsföraktande sex i svindlande miljöer...

Lite pinsamt är det faktiskt.. Ska se om jag hittar fler roliga porrfilmer!




...


Kom nyss hem, har varit i Gränna med Wallan och Hugo.. Det var rätt nice. Solen stekte som fan! Sommaren är verkligen påväg nu! Köpte med oss polkagrisar och skorpor hem.. Riktigt fint är det! Wallan kommer nog snart.. Ska grilla ju.. Tjocka sönder!

Saknar dig så otroligt jävla mycket.. Förlåt, men kan inte hjälpa det..



Lördag


Somnade väl vid 04.00 tiden.. Sa ju att jag inte skulle kunna somna.. Sen så drömde jag massa och blev ledsen när jag vaknade.. Så himla bra dröm! Om det kunde vara så i verkligheten med.. Aja, får la ringa till wallan snart och kolla läget. Hon var lite bra i gasen igår när jag hämtade henne.. Jävlar i havet vilket stort hus Oskar har! Helt sinnes! Toaletten har två våningar! Så jäävla ballt! Hela hans hus var riktigt fint, man skulle inte klaga om man hade ett sånt kan jag ju säga..
Helt sinnes..




...


Kan väl åtminstone försöka sova nu.. Tufft är det..




...


Alltså, ja.. Jag vet inte.. Kan inte sluta tänka på dig iaf.. Så nu vet du det..



...


Me so unhappy...




...


Nu är första rundan färdigbakad! Nu väntar jag bara på att degen ska jäsa klart sen så sätter jag igång igen..
Håller på att leta efter en bil med.. Eftersom dumjävlarna inte skulle sälja seaten.. Veliga människor... Får hitta nått annat ist..



...


Jobbet gick toppen idag! Vi gjorde 21 pallar med import till klockan 12.00.. Inte dåligt! Jag bjöd på lite fika med.. Uppskattat.. Fick mitt lönsespec idag.. Hamnade på 14 200 efter skatt.. Det kommer fint som snus på måndag! Betala halva min cykel till pappa först sen lägga undan ca 3000.. Sen blir det shoppa lite! Spara till en bil med! Om jag ändå kunde dela min glädje med någon.. Då hade det varit fulländat!
Ska ta och baka lite nu.. Får se om jag lyckas men det tror jag allt! Grillningen blir imorgon istället.. Förhoppningsvis blir det Gränna med men det beror ju som sagt på vädret..




Fredag


Jag dör hellre än att jobba idag! Känner mig helt förstörd!




...


Fan jag kommer inte kunna somna ikväll.. Känner det på mig.. Lär ju vara lagom trött imorgon då.. jaja..
Skönt att vara ensam hemma hela helgen iaf.. Ska nog vara med Wallan.. Vi ska grilla och kanske åka till Gränna..

Vill bara att allt ska vara som förut...





...

Helt insane är det...What to do?



Torsdag


Nu ska jag snart åka och handla lite tills imorgon.. Jobba imorgon som sagt.. Goa pengar.. Men är fan opepp som fan att jobba.. Wallan ringde precis och hon kommer om 5 min.. Och Hugo med! Kirra lite gotte och lite mat till helgen!

Hoppas fortfarande...




...


Woho, nu ska jag lägga mig och ruttna i min sköna säng.. Jobb i morgon.. Skjut mig..





Onsdag


Bitter är jag.. Riktigt jävla bitter.. Bud på att söka nytt jobb i höst kanske? Får se hur det blir..



...


Kom hem för en liten stund sen.. Precis ätit kvällsmat och kollat på DHW.. Fått lite massage av mamma med..
Jävlar vilken "promeix" det blev.. Naat.. Vi tog bilen till mullsjö istället och kollade läget på vår gammla skola ist..
Det var faktiskt rätt trevligt.. Snackade massa skit som vanligt och gammla skolminnen.. Vilken jäkla håla mullsjö är..
Nu ska jag gå och lägga mig.. Känner att jag vill sova bort resten av kvällen.. Börja en ny dag.. Dock så kommer den inte bli bättre än dom andra direkt.. Men men.. Det är ju alltid skönt att sova..

Saknar dig, fast det vet du nog redan...





Tisdag


Snorigt varm är jag! Ska snart ner till stan och ta en promenix med Råsberg.. Var ett tag sen man träffa han nu.. Inte ofta man umgås med gammla klasskamrater.. Han lär ju iaf mobba sönder mitt liv.. Men vad gör det? Mitt liv är inte så bright nu ändå.. Men hoppas på bättre tider som sagt..



...


Usch, vill bara gå och dränka mig i nån äcklig liten vattenpöl..




Måndag


Återigen måndag.. Inte så härligt faktiskt.. Dock fick jag reda på att jag fick min semester v 28-29.. Skönt med semester.. Hoppas bara att jag får spendera den med dig som var typ tänkt från början.. Var ju drf jag tog samma veckor..
Åh nu blev jag misspeppad igen.. Nylle..



...


Dags att lägga sig och påbörja en helvetsvecka igen.. Så jävla opepp! Helt sinnes vilka humörsvängingar jag har nu med! Helt insane! Och min kropp kliar fortfarande! Åh vill att du ska killa mig på ryggen!


...


Snart blir det kassler och potatisgratäng.. Mumma! Fick även reda på att jag kommer vara ensam hemma torsdag-söndag. Visingsöperioden har börjat nu.. Kommer bli rätt skönt faktiskt.. Ensam hemma är aldrig fel.. Eller jo ibland.. Beror ju på vad man tänker på liksom.. Men men.. Ska nog leka med Wallan och Hugo sen.. Det kommer bli niiice!



...


Hoppa in i en dusch nu kanske.. Har tusan inget bättreför mig ändå! Har så jääävla trååååkigt!! Mög



Söndag


Somnade som en gris igår igen... Så jäkla skönt att kunna somna på mindre än 5 minuter! Love it! Dock så vaknade jag av att det kliade på kroppen.. Himla eksem.. Att jag nästan alltid ska få det! Får ta på lite solskyddsfaktor och lägga mig på terassen.. Vad tusan ska man hitta på idag då? Wallan jobbar ju.. Såå what to do? Ta bilen någonstans och ta med kameran kanske? Får se vad jag hittar på.. Är sugen på att gå på bio ikväll iaf.. Ska fråga om Wallan orkar efter jobbet.. Hoppas det.. Åh, jobb imorgon igen.. Vad otroligt sugen jag är.. Kommer antagligen få jobba över hela veckan.. Vi ska köra 24 ton lövbiff på en vecka.. Det är jävligt mycket alltså.. Ska räkna hur många pallar vi gör.. Lär ju bli en heel del..
Gott med 100% på torsdag iaf.. Sen ska jag antagligen jobba fredag med och det kommer räknas som övertid.. Smek!
Ut och sola nu?

Du du du



...


Har precis kollat på Naked mile.. Hyffsat bra.. Dock så är jag så jäävla trött.. Kommer somna framför tvn känner jag..
Fast jag har brännt mig.. Solade kanske lite för länge.. Så nu kliar min kropp och jag är lite smått röd och har lite eksem.. Men jag är brunare iaf och det är ju huvudsaken! Nej, ska nog lägga mig i sängen igen och däcka..

Hatar att vara ensam!



...


Idag har jag bara suttit och degat framför datorn.. Har även varit duktig och städat mitt rum och hängt in alla nya kläder.. Min garderob börjar bli full kan jag säga.. Får snart hänga kläder i garderoben i datarummet.. Åkte ner till Wallan och lämnade alla hennes grejer, lekte lite med Hugo.. Han är ett ulligt litet lamm! Fast med vassa tänder.. Ett monster lamm!
Efter det drog jag och solade en sväng.. Måste ju förbereda sig inför sommaren!
Hämtade bilen i hmm tisdags tror jag.. Kan ju inte påstå att den har blivit bättre.. När man varvar bilen så tjuter den.. Och när man svänger samtidigt som man gasar så låter det inte så jättebra kan jag säga.. Får ta med far på en sväng imorgon så han får höra.. På måndag kommer jag antagligen få reda på om de ska sälja bilen och vad de isåfall ska ha för den, hoppas det inte blir alltför mycket..

Känns så jäkla tomt...



...


Just kill me...



Lördag


Härlig kväll igår.. Dock så är mina fötter lite trött.. Fick ju ta löpet till bussen igår.. Sprang över gräsmattor med högklackat.. Kan säga att det inte är en bra ide! Jag höll på att dö och jag gjorde nästan en askungen.. Mina vita skor blev helt plötsligt bruna.. Lekarna igår var rätt roliga, apelsinleken vann vi, fastän att killarna sög på det.. Sen körde vi klädstrecket.. Andra laget slängde av sig kläderna och vann med hästlängder! Fattar inte hur fort dom blev klara! Jag ville dock inte ta av mig så mkt, en body är inte sådär jättesexigt precis..
Idag mår jag bra, inte bakis alls faktiskt.. Vilket är riktigt skönt! Dock så har jag dragit på mig en äcklig hosta! Säkert bara för att vi lekte ute och man hade kjol och linne på sig.. Åh, min kjol är underbar!



...


Nej, Linn.. Seriöst gå och lägg dig nu!


...


Måste bara säga att jag är jävligt duktig på att stava för att vara så full.. Dock så har jag för tillfället tinnitus och det tjuter som fan i mina öron!
Dags att lägga sig och vänta på bättre tider kanske? Eller iaf hoppas på bättre tider...



...


Alright.. Hade en hur rolig kväll som helst.. Man känner verkligen hur många som helst som känner andra som man är släkt med eller liknande.. Linda klipper inte bara far min utan även min faster.. Som hon tycker är sjukt rolig.. Och det kan jag hålla med om.. Hon är verkligen en speciell människa! Rolig som in iii! Dock så är mitt snus typ slut.. Hade nästan en full dosa och det finns bara en kvar! Sinnes, måste varit flera som snottat av mig.. Köpa nytt imorgon igen!
Måste även hämta resten av min dricka.. Vettifan hur mkt jag drack ikväll.. Ett X antal groggar, och två shots.. Mina glas var ju hur balla som helst! Bussen in till stan var rolig.. Jävla 90 tals snorungar som inte kan uppföra sig dock.. Busschauffören slängde nästan av en av dom vid röde påle.. Sen vid Max vid Ica Maxi stannade polisen bussen och tvinga av dom.. Bussen blev helt plötsligt lugn och skön... Jäävla 90:or! Oupfostrade snorungar! Lär er vett och etikett för fan! Tog även jävligt fina bilder jag och Wallan.. Haha under kjolen.. Vettifan om jag vill se dom imorgon dock! Lite smått snuskiga! Inte undra på att hennes och mina föräldrar tror att vi är lesbiska!
Drog en stund till piren och träffade oskar och marcus.. Inte så himla mycket folk.. Så vi drog till Centrum en stund..
Var två Utlänningar typ som ville ta kort med mig och Wallan men jag sa nej.. Så sa han Fuck you till mig och blev skitsur.. Whatever.. Jävla äckel.. Ful som stryk var han med! Träffade även där folk man kände.. Tittade snett på andra och skrattade åt fula personer.. Och gömde sig även för sånna man verkligen inte ville träffa.. Fett nice! Im a biiatch!
Är rätt bra i gasen nu.. Mitt huvud och mina ögon hänger dock inte med så mkt.. Jag som hade planerat att supa mig redlös.. Det lyckades jag ju dock inte med.. Får ta det hmm nästa helg kanske? Får dock köpa ny dricka tills dess..

Tro pelle att jag tycker om dig..



Fest!


Nu är det dags att bli full!



...


Kom hem för typ en timme sen! Riktigt skönt att simma.. Dock så är det extremt tröttsamt.. Men det var bara att simma på.. Om man vill bli fin liksom.. Åkte till Eko efter och köpte lite godis, tandpetare och skoskavsplåster.. Gick även ner till märkesaffären och köpte en randig body.. Åkte sen till A6.. Blev visst kläder för typ 800 kr då.. Ett turkost linne, en vit och en svart body, en blommig klänning och ett rött linne.. Så härligt att shoppa! Mamma tyckte inte jag skulle köpa så mycket kläder.. Men vad ska man annars köpa? Efter det stack jag och solade och sen en sväng till Wallan innan jag skulle hämta mamma.. Rätt skönt att vara hemma nu.. Wallan kommer nog om 1 timme typ.. Då ska vi göra oss iordning till fest.. Har ännu inte kommit på vad jag ska ha på mig.. Men nu har jag iaf massa att välja mellan.. Skönt..
Ikväll kommer jag bli snorfull! Ooh, måste kolla shotglasen!!



...


Yes, nu sticker jag iväg och gör massa ärenden! Får se när jag kommer hem igen..



Fredag


Nu har jag masat mig upp ur sängen.. Drömmde massa mysigt! Dock så är det jobbigt att göra det för sen när man vaknar så blir man lite smått ledsen.. Men det är la smällar man får ta? Nu ska jag iaf fixa mig och snart åka och simma.. Har massa att göra på schemat idag!


...


Me me me

    




...


Seriöst, har inte en jävla aning om vad jag ska ha på mig imorgon! Jag blir helt galen! Hoppas det löser sig..
Imorgon ska jag iaf åka och bada på morgonen.. Sen fixa färdigt presenten.. Sen göra mig iordning antagligen.. Blanda en grogg och bara chilla.. Kommer bli fett skönt! Kanske gå en runda på stan först.. Får se får se.. Dags att lägga sig och sova snart kanske.. Drömma lite goa drömmar.. Det gjorde jag inatt..


Torsdag


Härligt med sista jobbdagen idag.. Veckan har verkligen flugit fram! Så jäkla nice! Och imorgon ska jag festa med lite folk.. Sandras födelsedagsfest.. Då jävlar ska jag bli så packad så jag inte kan stå på benen ens! Måste ju använda mina nya shotglas! Asballa!

I mina tankar hela tiden..



...


Har precis duschat.. Det var niiice.. Nu blir det sängen, kommer somna som en gris


...


Ligger i sängen och kollar på Ugly Betty.. Fryser som ett as och är skitvarm i ansiktet.. Har dratt i mig lite glass med.. Satt som ett smäck! Dock så vill jag kräkas nu...


Tiden går fort men ändå så förbannat långsamt!


Tisdag


Cyklade till jobbet idag igen.. Fy tusan vad trött jag är nu! Jobbet gick fort som tusan.. Riktigt skönt faktiskt..
Har precis varit och hämtat golfen från verkstaden.. Var någon grej som hade pajjat.. Sen kanske det var fel på växellådan men vad vet jag? Får la fråga om jag ska bidra med lite pengar.. Hoppas på att jag får köpa seaten snart så jag kan köra sönder den istället.. Dock så kommer jag inte ha råd att betala den isf.. Men men..

Hoppas...



...


Är trött har ont i huvudet och mår allmänt dåligt.. Ska ta och gå och lägga mig nu..



Måndag


Ännu en dag har gått.. Tiden går så himla fort! Skönt på arbetsdagarna mindre skönt på helgerna..
Cyklade till jobbet idag.. Det var skönt men jobbigt.. Cykla hela veckan kanske? Beror ju dock på vädret.. Tight kropp ska jag få iaf! Ska nog åka och simma på fredag, kommer nog bli rätt avslappnande.. Sen maybee blir det party.. Hoppas på det iaf! Då jävlar ska jag vara kalasfull!



...


Var en sväng hos Wallan och Johan nu.. De var ganska trötta, satt och gäspade hela tiden.. Iaf Wallan! Måste hälsa på dom på onsdag när de har fått lilla valpen.. Jag kommer ju dö när jag träffar han!

Får se hur det kommer gå på jobbet imorgon.. Kan ju inte påstå att jag är sugen på att jobba 10 timmar..
Är inte sugen på att jobba alls.. Bara ta ledigt och vara borta från jobbet i 2-3 veckor ist.. Hade varit perfekt..
Någon kommer ju gnälla på mig att jag inte jobbar över och bla bla bla.. Men det angår inte henne om jag jobbar över eller inte.. Vill jag inte så vill jag inte.. Ska iaf cykla till jobbet imorgon.. Det kommer bli skönt.. Äntligen får jag ta min otroligt snygga cykel till jobbet! Vilken befrielse! Dock så lär det vara kallt på morgonen så jag får nog ta på min vinter jacka.
Dags att sova nu kanske? Upp kl 05.45 och cykla 06.00.. Det ska jag väl klara?
Du, jag saknar dig..



...


Har legat och kollat på SvampBob Fyrkant nu och tryckt i mig lite kladdkaka.. Nu mår jag illa och vill spy.. Det är nice!


...


Hoppas Wallan och Johan inte är alltför trötta så jag kan komma och hälsa på en snabbis och visa mitt nya hår!
Jag saknar....


...


Ta mig härifrån! Jag är inte gjord för att gräva.. Mina små armar är inte uppbyggda för sånt! Och det är getingar ute!
Och jag är inte sugen på att sola.. Det blåser och är kyligt ute!



Söndag


Hemska söndagar! Jag hatar dom.. Vill bara gräva ner mig i våran fula gräsmatta och ruttna! Denna helgen har jag inte gjort nått vettigt alls. I princip bara suttit själv och kollat på tv.. Mamma och jag var i Hjo igår dock.. Rätt mysigt.. Köpte lite stuff.. Hmm ska nog ta kort på vad jag har köpt denna månaden.. Lär bli gaanska mycket.. Jaja..
Fortfarande nöjd med håret..Jobbigt läge att träffa henne i just dessa tider bara..



...


Dags att gå och lägga sig kanske? Drömma fina drömmar förhoppningsvis..


...


Ikväll/natt är det jag och Lars Winnerbäck...


...


Trivs verkligen i mitt nya hår! Är så himla nöjd! Kanske var meningen från början att jag skulle vara blond.. Jag menar, jag har ju hjärnan som en blondin.. höhö
Nej men honestly, jag mår inge vidare faktiskt.. Helgen har gått alldeles för fort.. Och för tillfället hatar jag att jobba..
Vill bara ligga hemma i min säng och sova och kolla på tv.. Det hade verkligen varit livet nu.
Går inte en endaste minut......



...


Sitter och äter sega nappar nu.. Det är fint som snus.. AFV är väl okej, dock så ligger man mest och tänker.. Jobbigt som tusan..


Lördag


Har varit på Maxi och köpt lite gotte.. Får sitta ensam hemma och glo tv.. Vilket otroligt händelserikt liv jag har för tillfället..


Linn har blivit blond

You like?
    



I know I do!



Du är det finaste jag vet


...


Det är jag och Håkan Hellström..







...


Funderar på att gå och lägga mig snart.. Jag gör inget vettigt ändå..
Jag hatar att sova ensam dock.. Får panik..


...


Kom hem från stan för en liten stund sen.. Åkte ner till Wallan och johan vid 12 tiden.. Tvungen och träffa henne innan de stack till Örebro.. Mamma kom och hämtade mig sen så drog vi till Vasas och fikade.. Sen när vi skulle gå på stan så började det pissregna och åska.. Härliga väder.. Och nu regnar det ännu mer!

Hämtade min grejer på posten idag! shotglas som man gör till liksom is.. Sen klistergrej som man sätter på datorn och sen en bok till mamma.. Är ju morsdag den 31 maj.. Har jag för mig iaf.. aja..

Får väl försöka att ta död på tiden nu.. Grymt frustrerande!
Jag vill!



...


Ska snart ner till stan och träffa mamma.. Får se om man hittar något roligt! Dock så börjar min lön ta slut.. Men men..
Får reda på bilen idag med! Hoppas på det bästa och att de inte ska ha alltför mycket för den!



Fredag


Kunde inte sova längre än till halv 10 idag.. Lite surt, hade velat sova riktigt mycket så man var helt utvilad.. Men icke!
Jag har inte ett piss att göra idag.. Hur kul låter inte det då? Hoppas på att mina grejer från BlueBox kommer.. Det hade varit lite kul iaf.. Får väl hitta på massa saker.. Måla naglarna.. Sitta vid datorn m.m. Låter som en rolig fredag! Woho!



Torsdag


Helt okej dag på jobbet.. Dock sjukt irriterande.. Men sen lite rolig.. Fast inte överdrivet rolig..
Åkte till svarttorp sen.. Vi red visst ut.. Kallt som fan och blåsigt.. Snorungen kan inte rida någon häst.. Hon hets rider och gör så att hästen får panik typ.. Döda henne.. Ska piska henne så som hon piskar hästen!

Helgen kommer väl bli lite tuff.. Ingen att va eller mysa med.. Det är lite synd faktiskt.. Ganska mycket synd..
Ska ju iaf klippa mig på lördag och slinga håret.. Det kommer nog bli kanon! Eller så får jag fnatt och ber dom raka av allt hår.. Det hade varit nått! Mamma fråga om jag ville hänga med till Hjo på lördag.. Funderar på att hänka.. Har man ju iaf nått att göra.. Och en förhoppningsvis så får jag låna Johans och Wallans lägenhet så jag kan va där nere och dega lite..
Skönt att vara ensam ibland i sånna här tider.. Typ.. Men men..
 Vad ska man hitta på nu?


...


Imorgon blir det jobb.. Kommer nog gå lite bättre då.. Skönt att ha fått "ledigt" två dagar.. Det behövde jag..
Men vad tusan ska jag göra i helgen? Wallan och Johan ska ju till Örebro.. Kommer sakna henne.. Hon är ju inte den enda jag saknar precis..

Idag så åkte jag och Wallan till rosenlund och badade.. Synd att hon glömde sin kamera.. Hade blivit fina bilder under vattnet annars! Dock så var hela äventyrsbadet tömt på vatten.. Renoveras antagligen.. Bara motionssimmet öppet..
Det var faktiskt lite tråkigt.. Och vilken himla dålig kondis man har.. Jag höll på att sjunka som en sten efter en längd!
Mina små pinnarmar är det inte mycket muskler på inte.. Vi gick till Eko efter badet.. Jag köpte ett par svarta typ chinos och en jättesöt grå/silvrig volangkjol! Sen så beställde jag hem lite grejer från BlueBox.. Får se när det kommer..
Snart hoppas jag!



Onsdag


Okej, ärligt talat.. Jag var nog för sleten igår.. Gick ju hem efter jobbet och sen cyklade jag ner till stan och hem.. Sammanlagt blev det 24.3 km.. Och det känns i kroppen kan jag lova.. Men ska iaf cykla ner till stan sen.. Måste ju röra på mig lite idag iaf.. Dags att äta lite fil kanske?


Sova snart


Känner mig lite smått sleten.. Var helt död efter Barnarpsbacken! Hur död kommer jag inte vara imorgon då? Mamma väcker mig när hon åker vid 07.00 ist.. Kanske liite tidigt att gå upp vid 6 tiden.. Sticker väl hemifrån vid 08.00.. Hinner jag packa och så först.. Är nog färdig cyklad lagom tills jag ska träffa Wallan runt 11 tiden.. Annars är det bara att cykla mer..
Dock så ska det inte bli så bra väder, men vad gör det? Finns ju alltid regnkläder..
Har bestämmt att jag ska börja simma på fredagar med.. Kommer ju bli hur skönt som helst! Gå upp rätt tidigt åka och simma, hem och lägga sig igen! Kan ju inte bli mer avslappnande! Ligga och dega lite i bubbelpoolen med.. Mums!
Slimmad kropp, here I come!



Cykla


Antagligen blir det inget jobb imorgon heller.. Taggar för att cykla ist.. Är så jäkla befriande att cykla! Så imorgon kl 06.00 kör jag igång! Lär bli en jävla lång runda kan jag säga! Men det ska jag allt klara! Får ta med mig lite fika typ och maaassa vatten!

Ssscch!


...


Anmälde mig sjuk vid 10 tiden.. Pallade inte trycket idag.. Ska ta min cykel ner till Wallan nu..


Tisdag


Döda mig....



Måndag


Gick okej att jobba idag.. Men jag kan redan säga nu att jag inte kommer jobba över en endaste minut denna veckan! Känner mig lite smått svag.. Men jag tar väl igen mig..

På lördag ska jag klippa och slinga håret.. Sen ska jag ner till stan och ta hål i öronen igen.. Sen funderar jag på att fixa tid till tatuering.. Är sjukt sugen på det faktiskt.. Och jag SKA ha en tatuering! Ska ha en text.. Antingen vid bikinilinjen eller längs ryggraden.. Lär göra jävligt ont på ryggraden.. Men man får la bita ihop..




Rubrik


Helt sinnes att en person kan betyda så himla mycket i ens liv. Har aldrig kännt såhär mycket för någon innan! 
Vet inte om jag klarar av att jobba imorgon. Är på så sjukt deppigt humör. Bristningsgränsen biter mig verkligen i hälsenorna.



Söndag


Idag bestämde jag mig om jag skulle ha en cykel eller bil.. Dock så blev det inte helt enligt planerna.. Så det blev en cykel och kommer antagligen bli en bil med.. Finns en liten seat på pappas jobb som stått där i över 1 år.. Så vi åkte och kollade på den.. Den såg helt okej ut.. En röd liten Seat Ibiza.. Helfräsch inuti med.. Får se om han ska sälja den bara..
Hoppas på det..

Sweet idag vägde jag nått på 57! Har jag inte gjort på år och dagar!



...


Idag var jag och syster på A6, jag köpte kläder för 800 kr.. Det var skönt.. Och jag är nöjd med inköpen..


Lördag


Egentligen skulle jag köpa en cykel.. Kostar 6000 isf... Mamma och pappa sa att de kunde bidra till en bil ist.. Lätt värt?
Har börjat gå ner i vikt igen.. Väger 58.1 nu.. Förra veckan vägde jag 60 typ.. Jag ska bli snygg nu.. Jag måste..


Fredag



Jag har ingenaning om hur jag ska klara det här.. Det kommer bli så jävla svårt.. Vill bara somna och aldrig mer vakna.
Jag vill ha dig



RSS 2.0