Segt!

 

Har precis kollat färdigt på Bee Movie, kanske inte något att rekommendera. Idag har man iaf gjort lite nytta! Gick upp vid 10 tiden tog mig en varm dusch och sen bakade jag en kladdkaka. Finns inte mkt mer att göra när man är sjuk. Dock så har jag varit sjuk i cirkus 3 veckor nu men i måndags va jag hemma från skolan första gången. Det kändes rätt skönt dock. Mamma fixade pencilin åt mig och nu känner jag mig som en knarkare! Min dag består av pencilin, alvedon, p-piller, två olika sortes nässpray och filmjölk! + att jag snyter mig minst 20 ggr om dagen och det kommer ändå lika  mkt snor! Fattar inte riktigt vart allt snor kommer ifrån! Borde det inte ta slut någongång? Min näsa är ju helt utsleten efter allt snorande! Sen så kommer det blod när jag gör det pga min bihåleinflammation!
Hur mysigt är det på en skala?



Idag är det ridning! Men eftersom jag går på pencilin i 10 dagar så får jag inte anstränga mig! Därför var jag inte i skolan igår för att vi hade ridning! Hade dock inte orkat det ändå för det tar ganska mkt på krafterna att vara sjuk, vara hemma och inte göra någonting! Men det börjar bli gaanska boring nu! Har kollat på alla filmer som jag har här hemma! Sen går det så segt att ladda ner film för vårat internet är ju inte det snabbaste  precis.




I vilket fall som helst! Jag ska väl kolla på en till film nu.
Papi är hemma så han lagar mat till mig sen:) Han är fin han! och snart mår han bra igen! Om han har tur så kan han få operationstid om bara 3 månader! det skulle faktiskt vara toppen!


Tjaaaaaaaaaaaaaaaaa!


Sjuk!

image3



Jag är trött, sleten, snorig, hostig och har ont i huvudet.
Fattar inte ens varför jag gick till skolan.
Eller om jag inte hade gått så va jag rädd för att Tobbe inte skulle få komma.
Men idag kommer han:)
Jag vill dock ha en ny balklänning
Den på bilden är grymt fin!
Min ser så himla tråkig ut.
Funderar på att lämna in den och typ sy om den.
Men det bror ju dock på priserna.
Nu ska jag ha lektion igen.
Kan inte koncentrera mig så värst bra
Men får la göra mitt bästa.
Ha en bra daaaag
Hej då!

RSS 2.0