31/3


Grr, snart får jag mitt macro objektiv! De är inte billiga de där grejerna.. 6600kr ungefär för mitt.. Gosch, men jag kände att jag behövde unna mig något dyrt så varför inte ett macro? MUMS!




28 mars

Undra vilka det är som egentligen läser ens blogg.. Lite nyfiken blir man faktiskt.
På tal om något helt annat.. Kaj säger att det inte kan regna när det är minusgrader men varför kan det snöa när det är plusgrader? Och nu menar jag inte typ -20 och +20 för så mycket fattar jag att det inte kan snöa när det är +20 likaså regna när det är -20.. Men principen liksom? Är det bara jag som har tänkt på det? Sånna här funderingar tänker jag på nästan varje dag.. Och varför bryts inte majskorn ner? Helt onödigt att äta majs när de kommer ut likadana som de kom ner bara mer hmm bruna.. Dock så tycker jag det är rätt fascinerande..
Ska försöka komma på mer funderingar tills imorgon. Får se om någon kan svara på mina funderingar..



4/7-09


Lova att aldrig lämna mig! Du är det bästa som finns i hela mitt liv! Älskar dig oerhört mycket!


Min Kaj<3





Det är dags för fredagsmyyyyyyyyyyyyyyyyyys!



Jao, det var längesen man skrev här.. Har man gjort då? Jobbat? jobbat jobbat jobbat och åter jobbat.. Gud mitt jobb är verkligen mitt liv! Vem har tid för fritid när man har ett sånt ljuvligt jobb som mig?
Och idag luktade det verkligen bajs på jobbet.. Och NEJ syster det kom inte från mig.. Bara ibland när ingen var i närheten. Då kan man lägga såna brakare och det är så jävla GÖTT! Men ibland har man en otrolig otur att det kommer någon, då får man göra det bästa utav saken och springa fram och tillbaka som en idiot så att det försvinner. Så gör Lina iaf. Mohaha! Idag var jag ICKE glad på jobbet. Har lärt mig etiketterna vilket är rätt roligt faktiskt. Fast jävligt surt när allt går skit bra och man bara får stå där som en tönt och glo. Bara hoppas på att etikettrullen ska ta slut, att ett tråg kommer på fel håll så man får slänga sig efter det och kvickt fånga etiketterna med handen eller trycka på en knapp som stänger av alla etiketter på hela bygget och säga "Hoppsan, det kan ha varit jag". Men när vi körde produkter åt linje 111:an så hände det liiite för mycket. Och jag tappade fattningen totalt och skrek och svor som en jag vet inte vad. Etiketter som inte ens träffade tråget, ett band som inte funkade, backar spottades ut och allt du kan tänka dig. Då kände jag att jag ville nacka den första jag kom åt!
Och inte nog med det, när man stressar som mest, tro fan att man är 1 cm från att krocka bara för att en idiot inte har lärt sig köra i rondeller! Usch nu känner jag hur ilskan kommer tillbaka så det är bäst jag hoppar in i duschen för snart ska vi dra hem till hålan och syster så man får i sig lite mat.

KISSKISS





RSS 2.0