...



Där har vi den lilla skönheten!


...


Nu har jag fixat massa för imorgon! Var nere i hamnen och fick lite instruktioner om hur man drog in båten och så.. Fan va fin den ÄR!  Fick toanyckel med.. Finskit alltså! Åkte sen ner till Hva och köpte mig en Ipod docka.. Dunka på som fan imorgon på båten! MUMS! Jag, Kaj, Anna, Angelica och Sandra.. Sen kommer nog Emma och hälsar på.. Vi kommer nog ha riktigt kul! Hoppas på att ingen kommer trilla i vattnet bara. Eller det skulle ju iofs vara rätt roligt.. Bara det inte är jag mohaha!



Fredag


Haha jag är på ett sånt cphumööör!






...


Dags att åka snart! Taggad till max efter sånhär musik! Så jävla gott att kunna dunka på som in iii! Det är då partyhumöret smyger sig fram!




...


Nu börjar tagget komma! Lyssnar på musik och kollar vad jag ska ha på mig tills ikväll.. Vinflaskan står på hyllan och bara längtar efter att få smeka min hals! Ikväll är det vinet och jag!



Fredag


Har inte haft tid att skriva.. Inte heller lust.. Men ikväll blir det åka av! Midsommar och jag ska bli slirig som in i norden!
Kanske inte som förra helgen men nästan.. Hoppas det blir lite singstar så man kan skrika och ha sig! Roligt som fan!


...


Nu ska BusLinn sova, måste orka jobba imorgon..



...


Haha jag kom precis på att igår.. Vissa trodde att jag gick på knark.. Haha det var liiivet!


Söndag


Jävlar vilken rivig kväll det var igår! haha heeelt sinnes! Emma och johnny söp ner mig totalt! Tequila, tequila rose, jäger, massa groggar och rosa pantern! Ni kan ju gissa hur jag mådde sen.. Som en KUNG, efter att jag hade lagt en pizza i toan då förstås.. Men det var fin skit! Men att komma ihåg kvällen såhär dagen efter är jag inte bra på.. Den känns lite suddig.. men hade en jäääävligt rolig kväll! Jag och Anna sjöng singstar och vi var nog bäst på det, fast jag tror inte det lät så himla bra, på de högre tonerna så skrek man i princip.. Emmas katt sprang ut på taket så hon fick hoppa ut och hämta han.. haha lilla Roffe.. Svart som natten är han.. Vettifan när vi drog in till krogen.. Hade inte riktigt koll på klockan.. Men träffade massa roligt folk ute.. haha någon jävla dansk som snackade med mig och Anna, han sa att jag hette Lina hela tiden, fasen vad arg jag blev! och han var fet som ett hus.. Och luktade apa.. Men någon måste ju göra det med.. Så han fick ta den smällen.. haha inne på centrum var det en 30 åring som ville dansa med mig.. han var fan galen, dansade som en idiot vid mig och drog mig i armen.. Lagom jobbig.. men jag tror han fattade vinken när jag puttade bort han 3 ggr.. Mer än såhär kommer jag nog inte ihåg.. Får se om jag kommer ihåg bättre när jag sett alla bilder..
Nu ska jag stäääääda och sen duscha..




...


Nu börjar jag få lite panik, jag ska va hos emma vid 7 tiden och jag vet inte vad jag ska ha på mig! Klänning eller jeans och linne? Oh my, dagens i-landsproblem.. det var ju snorigt kallt igår och då gick jag i kortkjol och body.. Nej nu måste jag göra mig färdig! Sen bär det av mot stan igen! Wiiho! Galen kväll kommer det bli, det känner jag på mig! Nice!




...


Livets killar! Finskit det här!



Lördag


Palla småbrudar...




...


Seriöst! jag dör snart! jag hittar fan int emitt snus! Letade nog minst 20 min effter det utan att hitta! Fattar fan inte vart det tog vägen, för jag behlver det verkligen nu! Himla apröv.. Får la ta bilen till shell.. höhö...vettifan om jag orkar skriva mer idag,, Är så jäävla trött.. sova länge osm fan imorgon.. Fy fan va gooooot!!!
Kisskiss



...


Nu bär det av mot en kalasfylla! Bloggar när jag kommer hem! Mohaha!



...


Hemma och väntar på att maten ska bli klar.. Bäst att man får i sig lite innan man ska festa.. Vill ju inte ha en snefylla..
Nee jag ska bara bli skeeetslirig.. Besökte systemet på a6.. Blev en flska vin, en flaska cinzano martini och en bacardi razz.. Fin skit det.. Ska dricka mumsigt vin ikväll och maaassa strawberry daquiri! Hoho vad jag är taggad!
Anna! Jag hoppas vi ses ute ikväll! Mohaha!




Fredag


Har gått fort som fan att jobba! Kan ju bero på arbetskamraterna.. haha kul som fan att jävlas med Gerard! Han fick damp, lyfte upp mig och vände mig upp och ner mitt i matsalen! Det var livet! Fick sommargåvan igår.. Inte så mkt, men sprit fick man.. Eller ja, iaf vi som var över 20;) Anna och Kaj blev utan.. De blev ju lagom kinkiga! haha..

Var hos läkaren vid 11 tiden idag.. Det gick braaa, inga konstigheter alls.. De får fan inte sätta kniven i mig kan jag säga..
Nu ska jag snart hämta mammii, vi ska till Ikea och kolla runt lite.. Sen så ska vi till systemet.. Måste bunkra upp lite till inför ikväll och för morgondagen ju! Verkar ju som att jag är värsta alkisen men What the hell? Man lever ju bara en gång.
Ikväll ska jag bli slirig som fan och glida runt på krogarna bland alla studenter.. Kommer bli en nostalgi kväll! Om jag inte kommer ihåg någonting imorgon så har jag lyckats! Får vila upp mig som fan innan vi drar igång igen sen på lördagkväll.. Lätt att jag ska bli lika slirig då! Jag gillar att vara slirig.. Kommer bli två helt sjuka kvällar alltså!
Undra hur jag och Anna kommer vara.. På jobbet är vi ju efterblivna så imorgon när vi är fulla kommer vi nog vara redlösa! Eller nej, vi kommer vara schweeeein!





...


Sova som fan nu! är sleeeeten!
Kisskiss!




...


Home again.. Himla värdelösa bil! Den har ju inte blivit bättre sen senaste "lagningen".. När man svänger åt vänster så låter den som fan.. Skrammlar och har sig.. Nästa gång jag kör kommer antagligen däcket flyga åt helvete^^
Sitter i sängen och kollar på Halv åtta hos mig.. Det är faktiskt ett riktigt roligt program! Dock så lyckas jag alltid slä på tvn när det typ är slut.. Typiskt mig!!



Tisdag


Jag har nog världens träningsvärk! Baksidan av låren, axlarna och slutet av ryggen.. Gott att jobba idag.. Kunde fan knappt böja mig ner! Slutade även idag tidigare! Så jäävla gott! Dock så blir det mindre pengar men får väl jobba över någon dag snart.. Ska tusan göra det lite mer.. Jag börjar bli lite smått penga galen! Lägga undan myyycket  av den kommande lönen! MINST 6000 och då är det minimum! Nu ska jag åka och handla åt mammii.. Ica maxi antagligen..
Mitt ansiktet brinner upp.. Rövapa va jobbigt det är.. Höhö..




...


Dags att sova snart så man orkar cykla till jobbet imorgon! Wohooo...




...


Glöm att vi kommer ha det tråkigt! Vi kommer antagligen bli råpackade och jag hoppas jag får se Emma mucka! haha!
Nu blir det lilla jönssonligan och ostbågar! Mums!





Måndag


Skjuts till jobbet och cykla hem.. Dock så regnade det men det var inte så farligt faktiskt..
Anna nyser som en man, Emma är en riktig hårding och Lina gillar rumpsex! Vi kommer väl inte ha såå roligt på lördag!




...


Dags att sova nu.. Kommer kunna sova gott inatt.. Nice!
Opepp på att jobba? Svar ja




...


Btw, min stekarcykel!





Söndag


Idag mår jag riktigt bra! Och då menar jag riiiiktigt bra!
Tack!




...


The truth is.. that I miss you





...


Va fan ska man göra idag? Har inte ett piss att göra.. Får åka och köpa chips eller nått och tjocka ensam som vanligt..
Har iaf köpt ett par fina skor för presentkortet jag fick av wallan.. Sen gjorde jag ett impulsköp och köpte ett parasoll.. Haha det är så jäkla fulballt! Typ illgrönt hulahula parasoll! Det ska jag ha med mig på stranden i sommar!

Våga Linn, våga..



Lördag


Nu ska mamma och jag till torget.. Sen blir det nog en sväng på stan..

Its going down..
Vågar jag?





...


Dags att sova nu? Trött som ett as...

Saknar dig..




...







Fredag


Jag är trött, har ont i hela kroppen och är opeppad till tusen..

Vill bara att allt ska vara som förut...




Torsdag


Soft dag på jobbet.. Inte så jättemycket att göra.. Gick på rast vid halv 3, gick in, gick ut direkt, fixade fika. gick in igen och slutade vid 4.. Härlig torsdag! Nu ska jag snart åka och rida.. Sista gången för denna terminen.. Lite smått tråkigt.. Hoppas vi gör nått kul idag.. Men det tror jag allt..
Imorgon ska jag sova som fan och sen åka och simma.. Måste ju få lite motion.. Sen måste jag simma bort allt fika jag åt idag.. Fett hungrig så jag åt 4 kakor typ eller nej, det var nog 5! Sen fick jag ananas! Mådde lite smått illa efter det..


5 veckor nu.. Hoppas du hör av dig snart typ..





Onsdag


Är mitt i en svacka just nu..




...


Nu ska jag lägga mig... Försöka sova.. Ont i huvudet som tusan..



Måndag


Flummig dag på jobbet, sjöng, kastade kött på varandra och anna blev islängd i sopboxen! Det hade jag velat se! Mohaha, dock så kommer jag antagligen få uppleva det själv.. Känner det på mig.. Men vad gör det? Måste ju liva upp stämningen på vårt urtrista jobb.. Dock så hade jag velat sola hela dagen.. Men icke.. Jag får gå med 4 par byxor och 5 par tröjor på mig i 4 gradera värme.. Lätt att man får en värmechock när man kommer ut sen... Håller på att stekas sönder här i sängen.. Fi fan.. Cyklar imorgon igen.. Det är smek!

Saknar



RSS 2.0