Tjenare kungen!



































































Ibland är det bara för mycket för mig,
ibland är det bara ett fel.
Ibland är det bara för mycket för mig,




























ibland är det bara ett fel.





























Skulle vart någonting
på någon helt annan plats,
skulle vart någon helt annan stans.
Ett rymdskepp eller båt, taxi eller tåg
vad som helst bara bort härifrån.



För ibland är det bara för mycket för mig,
ibland är det bara ett fel.
Ibland är det bara för mycket för mig,
ibland är det bara ett fel.


Just nu, just idag,
just i denna sekund
har jag just, just jag fått nog.
Jag ska lämna denna hålan
med blåljusen på.
Jag ska långt, så långt bort som det går


För ibland blir det bara för mycket för mig,
ibland blir det bara ett fel.
Ibland blir det bara för mycket för mig,
ibland blir det bara ett fel.


Skulle vart någonting
på någon helt annan plats,
skulle vart någon helt annan stans.
Ett rymdskepp eller båt, taxi eller tåg
vad som helst bara bort härifrån.

Ibland är det bara för mycket för mig,
ibland är det bara ett fel.
Ibland är det bara för mycket för mig,
ibland är det bara ett fel.

Rollercoaster


Jag blir fullkomligt galen! Jag pallar inte med skolan! Förtillfället pallar jag inte med någonting! Mitt humör är på botten och jag blir arg för minsta lilla! Ofta jag klarar att va i skolan ända till 4! Sen är inte Råsberg här så jag får åka buss hem själv! Dock så hoppas jag på att mamma kan komma och hämta mig på juneporten så att jag hinner hem och äta och byta om innan jag åker till ridningen. Hoppas på att få samma häst som jag fick förra gången! Behöver inte kräva så mkt av henne pga att hon bara är 5 år! Och jag orkar inte riktigt rida för jag har träningsverk från igår! Och sen är jag nått så grymt trött!
Aaaaja får la skriva mer senare ikväll.. Om jag kan vill säga eller om jag orkar!
Tjaaaaaarå!!

Love me or hate me, that is the question

Hela dagen har varit bajs! Nästan, ridningen var okej men det va typ då det började! Var väl lite väl elak mot tanya några gånger men det är smällar man får ta när man lämnar mig ensam i en vecka!;) Idag fick jag Variant aKa fatty! Han är nice att rida! Särskilt idag när jag nästan fick han att gå på tygel! Sen fick vi rida ute med! Uppfriskade som tusan! Sen på teorin trodde jag att jag skulle bli mördad av djävulen själv! Det va ju grymt moget:P Tss..


Skolan var seg som fan! eller hade dock inga vanliga lektioner. Två föreläsningar bara! Så det vart väl helt okej. Dock så höll jag på att somna på båda. Men jag hann med 15.32 bussen hem iaf. Skönt det. På 1:an var det fett mycket folk men jag hittade en plats. Min feting väska är väl inte såååå jobbig! Tung som satan och sen smäller man till alla som man går förbi.. Kom hem runt 17.40. Åt dirr när jag kom hem! Hungrig som ett odjur! Grymt äcklig mat i skolan! Nått äckligt kött med massa fett på och rotmos eller potatismos, allt smakade iaf röööv! orkade inte ens bry mig om att ta någon kaka! Cp?




Sätter mig vid datorn som vanligt! Brist på annat liksom. Fördriver ett X antal timmar där! Börjar bli irriterad som satan men vet inte riktigt på vad. Hallå humörsvängningar! Eller är det så att jag kanske kan vara drabbad av PMS? Och vad står det egentligen för? Piss Mens Startar? Det tycker jag låter bra! Kan tusan inte ens prata normalt med mamma och pappa utan att bli grymt irriterad och bara ignorera dom! Sen så får jag panik! Jag får typ sockerdamp! Måste ha nått gott att knapra på! Jag springer omkring och letar efter nått gott tills jag hittar det! Om jag inte hittar nått blir jag så sur så att jag nästan börjar lipa! Men som tur var fanns det glass i frysen! Dock så blev jag besviken som fan för den va inte ens god! Men slängde i massa hallon så jag inte kände glassmaken!



Och nu sitter jag fortfarande här! Helt otroligt tråkigt har jag! Sen så är jag galet trött så jag tror jag dör snart! Ska tusan snart sova! Dock så måste jag börja med min projektrapport snart. Eller den skulle ju redan varit färdig men jag suger i skolan så hmm har inte börjat på den.. Sen hade jag prov i avelslära! Haha! Hur bra gick inte det då? Tss! Skämmigt dåligt kan jag säga. Nej fan nu pallar jag inte sitta här mer! Har ont i huvudet och är cp trött! Och sen är det nog skönt att sova ist för att störa sig på allt och alla! Slipper man tänka och bara drömma! Det är grymt nice! Misspeppad till tusen igen! Woho för mig! Och håll inte på och klaga på att min blogg är negativ hela tiden!!:P




Tjaaaaaaaaaaaaaaaarå!


Förhoppningar&Regnbågar

BusLinn är fortfarande inte frisk! Tror faktiskt inte att det där pencilinet hjälpte! Så får la pröva nått  annat nu!
Men jag orkar inte köra en omgång till! Så sjukt drygt så det är inte sant! Får ju inte vara aktiv i nått! och jag får inte festa! Det är det riktigt sura! Men jag hoppas att jag och wallan kan festa nästa helg!:) Känner mig faktiskt taggad!:D


Igår red jag uppe i svarttorp! Var väl inte såå sugen på att rida! Skulle ha den nya hästen Gavile och hon stog inne!
Hade inte riktigt orken att rida på en nya häst när man är sjuk. Så jag frågade om jag fick byta till Vagabond men läraren var envis som en åsna! Fast jag ångrar ingenting nu! För den hästen var helt jävla underbar!
Vi red som man skulle göra när man lärde unghästar och Gavile var bara 5 år! Fick inte använda alla hjälper på en gång utan man tar det i olika steg! Men tuuusan va fint den hästen gick! Lätt att jag vill rida henne fler ggr!

Kom hem vid halv 9 igår med hoppade in i duschen och sen kom Wallan och Tesan så kollade vi på Grey's Anatomy eller hur det nu stavas! Fi fan det va nice! Nu måste jag kolla på nästa avsnitt med! Sen gick jag och la mig sleeten som ett odjur!


Idag har det varit en slapp dag! Eftersom jag är sjuk och går på pencilin så var jag inte med på idrotten och jag behövde inte åka ut till den äckliga hålan Sandhem! Istället åkte jag till A6 och klippte mig! Det behövdes! Klippte av rätt mkt så nu har jag en liten fjantig toffs bara:P Får se hur det ser ut imorgon när jag får fixa det själv. Hoppas det blir bättre då iaf för nu var det inte så bra:P men men!


Sen åkte jag ut till Mullsjö på 20 minuter! Nytt rekord va?XD Dock så är det lite jobbigt med alla fartkameror annars hade det gått ännu snabbare! Hann bara in och vända i skolan för sen ville Oskar ha skjuts till stationen och jag skulle ändå hämta Eva liksom. Vi gick upp och åt, dock rätt vidrig mat så jag tog bara en macka och lite sallad men det klarade jag mig på för vi hade bara en lektion ändå=) Jag och Helene var väl inte så aktiva på den lektionen ändå men skitsamma! Satt på efterfesten och kollade på balklänningar


Slutade tidigare idag så jag och Råsberg åkte hem som vanligt och nu sitter jag här och försöker plugga till ett prov som vi ska ha imorgon! Men som alla vet så suger jag röv på att plugga! Så vi får se hur det går imorgon=) Kul i skolan är det iaf alltid! När man inte jobbar vill säga!



Rut mår toppen! Gräsligt bra!:D









När man är ung, vill man bli hög!
Man vill va hög när man är ung!

RSS 2.0