Söndag

Ligger och kollar Kung Fu Panda nu. Fortfarande ont i höften men det är värre idag. Kan bero på att man dansade så mycket igår och drack bort smärtan. Satan vad kul vi hade igår! Var hemma hos Anna och Pontus först, drack sjöng singstar och hade kul. Tog bussen in till o learys där vi åt och drack och spelade spel. Jag och Wallan stack till centrum sedan och där träffade vi massa folk. Det var lätt den roligaste kvällen på länge!
Skar mig på något vasst lås inne på toaletten på centrum. Så jag löste det genom att gå fram till tre poliser och fråga om plåster. Jag sa att jag antagligen skulle på HIV eller nån annan skit. Och polisen frågade Wallan om jag förblödde. Askul!=D



Fredag

Jahapp då var väl denna helgen förstörd! Kommande veckan ska jag lära mig ettiketerna på 111:an.. En vecka har jag på mig att lära mig sen ska jag stå ensam två dagar och sen ska jag vara avbytare åt Lina på juldagen..
Men jag hoppas att jag fixar det. Är ju kul att lära sig nått nytt iaf..
Men ni kan ju FETGLÖMMA att jag kommer vara avbytare på alla linjer.. Det var nog världens sämsta och mest korkade idé.. Visst ni kanske lärde er ettiketerna på två dagar men vissa måste ha längre tid på sig att lära sig.. Människor är ju rätt olika faktiskt.. Eller har jag fel? Mm, just det.. Ofta man kan stå på alla linjer när man bara har haft 4 dagar på sig att lära sig en linje. Ni fattar ju ingenting. Så det kan ni ju bara glömma utan det får de lösa på ett annat sätt för jag verkligen total vägrar att ställa upp på den korkade idén!
Så nu var det ur världen.. Kändes helt plötsligt otroligt mycket bättre!
Tack för mig!


Måndag


Oj, här har man inte skrivit på år och dagar! Blir lätt så när man jobbar hela dagarna och är i princip upptagen hela helgerna.. Men men, har iaf hänt mycket under denna tiden. Jag och min underbara Kaj har varit ihop i 5 månader vilket har lett till att vi skaffat oss en 2:a på 68kvm i Huskvarna. Flyttar in 1 januari eller 1 februari. Det kommer bli så himla skönt! Få en egen lya som är perfekt för oss båda! Och med en megastor balkong som blir stekhet på sommaren! Så nu kommer det bli en låång inköpslista. Som tur är ska vi till Gekås den 23 december så då lär det gå åt en jäkla massa pengar! Nej nu måsta jag börja städa och diska innan min lilla fisrumpa kommer hem!=)



RSS 2.0