Onsdag


Övertid till kl 19:00.. Sleten som ett odjur var jag men grymt snäll som jobbade över.. Dock mååste jag fixa nya skor på jobbet.. Trycket på foten gör att jag tappat känseln precis på knölen vid lilltån.. Känns asäckligt när jag rör det.. Som att det området har somnat och känns skittjockt.. Anyway, imorgon är det torsdag slash fredag.. Kommer bli så jäääkla nice! Har varit utan pojken i en vecka och jag tror jag dör.. Helt insane vad jag saknar han! Dock så har man ju fått rätt mumsiga godmorgon mms.. Grr, det är väldigt uppskattar vill jag lova! Det gör hela dagen!
Imorgonkväll blir det lek och bus.. och gos och mys!
Bästa som finns! Särskilt med diiig!



Tisdag


Usch, jag kan nog vara hur trött som helst.. Hela kroppen gör ont, fötterna, magen, ryggen, rumpan, ögonen och till och med håret! Ändå så går jag och lägger mig hyffsat tidigt.. Måste tusan skaffa mig nya skor till jobbet.. Dom jag har trycker som fan på sidan typ.. Och dom där jävla vantarna som gör att jag får eksem på händerna och dom blir torra som in i.. Har till och med fått köpa kortison och värsta feta handkrämen så att de inte ska torka sönder.. Ska det va så? Va?
Helt sjukt att man jobbat i över 5 månader nu.. Tiden går för fort! Helt insane! Sommaren är snart över och hösten börjar snart, jag vill ha en längre sommar med fint väder! Min semster var ju åt helvete dålig.. Regn regn regn.. Låg och sov i princip hela semestern.. Alla andra jobbade och dåligt väder.. vad ska man göra?
Usch vad bitter jag låter, en riktig surkärring.. Jag må kanske vara lite bitter.. Kan bero på jobbet, trötthet, halvt sjuk och utan pojken.. Då blir man bitter... Nu ska jag gå ner till mamma så hon kan få massera mina fötter.. Fett nice!





Lördag


Idag blir det grillkväll med Wallan och Hugo, ska bli niice..
Förövrigt är jag opepp och sleten..







RSS 2.0